03.06.14

Подумай про майбутнє - обери життя!

У Всесвітній день боротьби із тютюнопалінням, Одеська обласна бібліотека для юнацтва організувала вуличну мотиваційну акцію "Подумай про майбутнє - обери життя!"
Задумайтеся тільки: кожні 10 секунд одна людина у світі помирає в результаті споживання тютюну. З вживанням тютюну пов'язана й велика кількість всіляких хвороб, а при зловживанні курінням — можуть виникнути й більш небезпечні недуги. І це не може не турбувати! Тому  пропаганда здорового способу життя - один із пріоритетниих напрямків роботи нашої бібліотеки.

Ми часто чуємо слова: «доля лю­дини», але розпоряджатися нею може тільки сама людина, зробивши вибір на користь здоров'я. Давно доведено, що все, що робить людина, відображається на стані її здоров'я. Здоров'я — це спосіб життя люди­ни. Це той стиль, що людина вибирає для себе, і саме він визначає, чи до­сягне людина добробуту чи ні.
Дуже сподіваємося, що навіть ті ,хто того дня не наважився обміняти свої цигарки на наші книжки, ввечері обдумають все й зроблять правильний вибір на користь здоров'ю та читанню.

Немає коментарів:

Дописати коментар