14.06.14

Ми долучилися до Wikiday!

14 червня задля сприяння поширенню знань про Одешину завдяки використанню он-лайн ресурсів Вікіпедії Одеська обласна бібліотека для юнацтва ім. В.В.Маяковського приєдналася до конкурсу WikiDay - фінального заходу в рамках проекту "Вікіпедія" програми "Бібліоміст". 
Бібліотекарі підготували напередодні заходу інформаційний стенд, розгорнуту книжкову виставку про рідний край,а також розповсюджували інформацію про конкурс в соціальних мережах та у вигляді друкованої рекламної продукції. Так всі користувачі, які виявили бажання долучитися до конкурсу, змогли завчасно ознайомитися з літературою і попрацювати з джерельною базою.
Дуже приємно, що в нас була чудова нагода отримати консультації від представників спільноти вікіпедистів та «Вікімедіа Україна» та програми "Бібліоміст" - Віри Моторко та Людмили Ямщикової
Отож,  в рамках проведення заходу нам вдалося залучити до написання матеріалів 5 учасників, які написали протягом чотирьох годин 6 статей. Дуже сподіваємося, що експерти з Wikimedia Україна та програми «Бібліоміст» гідно оцінять якість цих статей, а також роботу  команди від бібліотеки:) 

3 коментарі:

  1. Большое спасибо команде библиотекарей и волонтеру Википедии за столь интересное и познавательной, а главное - полезное, мероприятие! :)

    ВідповістиВидалити
  2. А библиотекари благодарны своим любознательным читателям:)

    ВідповістиВидалити
  3. статьи писать мы научились) публиковать их в Википедии - тоже) теперь надежда только на победу)

    ВідповістиВидалити