27.06.14

Покажи світові своє друге обличчя!

29 червня, у Міжнародний день молоді, наша бібліотека долучиться до Всеукраїнської акції "Молодь читає".
Захід, що проходитиме у форматі флешмобу, ініційований Молодіжною секцією Української бібліотечної асоціації, членами якої є вже троє наших колег.
Для участі у флешмобі потрібні тільки книга з будь-якою частиною тіла на обкладинці (чи то обличчя, чи рука тощо), фотоапарат та друзі, які з радістю вас сфотографують. Якщо немає такої можливості – вас сфотографують й наші бібліотекарі.
На зробленому фото необхідно поставити підпис «Молодь читає».

Й вже 29 червня цю фотографію потрібно розмістити замість власного аватару у соціальній мережі Facebook з хештегом #denmolodi.

















Варіацій на тему флеш-мобу в нас вже дуже багато. Протягом  тижня ми разом із читачами підбирали книжки, фотографувалися, вчилися редагувати ці фотографії за допомогою різних фото-редакторів. І це дуже цікаво. Наші читачі, а це переважно, молодь, дуже полюбляють подібні акції. А нам вони дають змогу показати, що молодь читає та ходить до бібліотек. Такі заходи допомагають нам залучити все більше нових читачів, а також показувати, що бібліотека – вона сучасна, що вона не стоїть на місці, а постійно розвивається, вона вдосконалюється та змінюється разом із своїми користувачами. 

2 коментарі: